Perşembe, Ekim 06, 2005

devinim

baharı gormeden yazı geçirdik.bakalım sonbaharı gormeden kış geçecek mi ? hep bir bilinmezlik geleceği düşünmek, ama günler geçip gidince hiçbir şeyin değişmediğini görüyorsun. yaşlı insanları çok bilgili zannederdim küçükken.ama aslında onlar da bir şaşkınlık icinde ne yaptıklarını hatırlamaya çalısıyor bence. bir kaç kücük yaşanmışlık dersi dışında bişey öğrenemiyorsun. sen duruyorsun o dönüyör. devinim bu mudur?

açık bir bilince doğru ilerliyorum günden güne. zihnim açılıyor.bunu seziyorum.ya alim olacaz ya deli arası yok.bundan endişe etmiyorum.cemberin dışında kalırsak, kendi çemberimizi yaparız.

günler geçti.tarabya günlerimiz bitti.nasıl da alışmısım oraya.denizi özlüyorum bazen. simdi bir dağın altındayız. buraya da alışırız nasılsa.dağın tepesindeki su kuyusuna motorla gitme planlarımı yapmaya başladım. önkeşif çalısmaları bile yaptım.umarım askeri bir alan değildir.

bütün bu karmaşanın arasında, birini çok sevdim. küçük dünyamızdaki yerini aldı.hiç gitmesin isterim ama gidecekse de durduramam onu. ben burdayım siz nerdesiniz...

1 yorum:

... dedi ki...

ya alim olacaz ya deli arası yok...
kaderde ne varsa .)